HANDELSBETINGELSER HOS BEASY.DK APS

 

Generelle oplysninger

Beasy.dk ApS

Hindegade 6

1303 København K

CVR nr.: 41439645

Telefon: 60654585

E-mail: team@beasy.dk


 

BETALING

Beasy.dk ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner.


 

LEVERING

Ordrer afgivet i tidsrummet 12.00-21.00 alle ugens dage, bliver forsøgt leveret samme dag inden for 3 timer i postnummer 1000-2999. Der kan dog påregnes ekstra leveringstid i travle perioder som fx weekender og helligdage.

Ordrer afgivet uden for ovenstående tidsrum vil blive forsøgt leveret dagen efter.

Leveringstiden for ordrer med leveringsadresse uden for postnummer 1000-2999 er 1-3 hverdage. Vi sender din ordre med DAO, GLS, PostNord, Bring eller andre og mulige levering-tjenester, for at sikrer at din ordre kommer frem hurtigst muligt.

Afhængig af din ordre størrelse kan din ordre blive leveret til en Pakkeshop, du vil altid blive informeret om den nærmeste Pakkeshop på din adresse.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 25 kr og udregnes ud fra din adresse, efterspørgsel og leveringstid.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

 

PRODUKT OG SORTIMENT

Vi sørger løbende for et varieret og opdateret udvalg af bland-selv slik produkter, drikkevarer, chips og lignende produkter. Såfremt et produkt eller en variant er udsolgt på tidspunktet for pakningen, forbeholder vi os retten til at erstatte det med et lignende produkt der minder om eller er bedre. Vi stræber efter at benytte et let og miljøvenligt emballage til at pakke din ordre i som indregnes i den totale vægt.

 

RETURRET

Levering af mad, drikke og andet til husholdningens løbende forbrug er ikke dækket af fortrydelsesretten i henhold til gældende lovgivning. Du kan læse mere på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. 

KLAGEMULIGHEDER

Såfremt du måtte være utilfreds med Beasy.dk service eller produkt så tager vi alle klager meget seriøst og behandler dem hurtigst muligt såfremt vi modtager dem på vores email: Team@beasy.dk

 

Du har også ret til at indgive din klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.